VIDEO>>

Monday, January 21, 2013

Modelja me gjoksin me te bukur ne bot 2012...


-->


Një nga “pjesët më të dëshiruara” nga burrat, pavarësisht diskutimeve të shumta, është përfundimisht gjoksi i femrës. Ka pasur shumë debate si cila është femra me gjoksin më të bukur në botë, debat ky që shpesh nuk të çon askund, duke pasur parasysh subjektivitetin e temës. Disa njerëz preferojnë gjoksin e vogël, të tjerë “normal-in” dhe ata që preferojnë të bollshmet. Megjithatë, ka disa element që sigurojnë të dhëna të vlefshme për atë që konsiderohet tani si gjiret më të bukura në botë. Në rrjetet e mëdha sociale, kur është fjala për gjinjtë, shpesh njerëzit flasim për një person të caktuar më shumë sesa për të tjera, si ndodh me simpatiken Keyra Agustina për sa i përket të pasmeve se xy që ajo ka. Shumë më tepër e njohur është edhe Denise Milani, emri artisitk i së cilës është Denise Jacobi, modelja nga Republika Çeke ka bërë të çmendet interneti. Matjet e saj janë 100-50-86, flokët dhe sytë e saj të errët i japin një bukuri që duken sikur përpiqen të

No comments:

Post a Comment