VIDEO>>

Friday, January 25, 2013

Rihana me provokuse se kurr

Këngëtarja Rihanna e veshur me një fustan të zi që tregon gjithqka,gjithashtu i shihet dhe shumë qartë gjoksi.Rihanna ne foto tregonse është e zemëruar nga paparacët që e ndjekin qdo kund.

No comments:

Post a Comment