VIDEO>>

Tuesday, February 5, 2013

Tuna dhe Shpati kapen se bashku ku Tuna provokon me gishtin e saj VIDEO

Natyrisht, kjo eshte nje shaka pasi e dime se Shpati dhe Tuna jane shoke te mire, por sot nuk eshte mbetur t’i besosh askujt. Dhe, a nuk ishte Shpati qe pak dite me pare i kendoi nje femre tjeter!
No comments:

Post a Comment