VIDEO>>

Sunday, January 20, 2013

Shikoni Çfarë Bën Mafia Shqiptare ne Greqi


Shikoni Çfarë Bën Mafia Shqiptare ne Greqi (Athine) Në Mes Të Rrugës Me Një BMW M5 Dhe Me Arme Ne Dore! Ndiqni pamjet me posht..-->
Mafia Shqiptare në mes të rrugës me një BMW M5 dhe me arme ne dore.Ne oret e para te mengjesit ne qender te qytetit Grek (athine) nje grup te rinj shqiptare pasi kishin kryer nje grabitje e cilsuar si me e madhja ne  10 vitet e fundit ne Greqi!Pasi jan vene re nga policia grabitesit kan nxjerr armet duke terrorizuar tegjith qytetin….
-->

No comments:

Post a Comment